Mikaelin palvelut työntekijälle

Haluaisitko myydä brändättyjä, huippunopeita Expert-kotisivuja ja -sovelluksia pienyrittäjille?

Mikaelin verkkopalvelut on suunniteltu tekemään enemmän tuloksia sekä luomaan tietoisuutta ja uskottavuutta asiakasyrityksestä ja sen palveluista. Toiminnassamme keskitymme aina korkeaan laatuun maltillisella hinnoittelulla sekä erinomaiseen palveluun joustavilla toimitusajoilla.

Mikael etsii etänä työskenteleviä, mutta myös asiakaskäyntejä omalla alueellaan tekeviä itsenäisiä digipalvelumyyjiä. Tuntemus kotisivujen suunnittelusta on vahva etu, muttei välttämättömyys. Saat myös oman maksuttoman tilaussivun, jolloin myyntiäsi on helppo seurata.

Tilitettävä komissio on aina 25 % (240,00-800,00 €) verottomasta hinnasta (alv 0 %), kun asiakas tilaa jonkin Expert-kotisivupaketin (960,00-3200,00 €). Voit toimia esim. jonkin laskutuspalvelun kautta kevytyrittäjänä tai osa-aikayrittäjänä omalla toiminimelläsi. Voit kysyä mahdollisuutta myydä myös WordPress-sivustoja, -blogeja ja -verkkokauppoja, mutta silloin vaaditaan enemmän kokemusta myytävästä tuotteesta. Myyjällä ei myöskään saa olla asiakkaaseen sidettä, kuten esimerkiksi työntekijänä, osakkaana tai sukulaisena, mutta myyjä voi kuitenkin hankkia omat kotisivut samalla 25 %:n alennuksella.

Katso kotisivukauppaa tästä >
Katso myyntisivua tästä >

Voit hakea työtä myös Työmarkkinatorin kautta >

Ota yhteyttä ja pidetään online-tapaaminen!
Mikaelin tukena pyörii myös ryhmä digiasiantuntijoita ja -tekijöitä.

Yhteistyöterveisin, Mikael Kytönen
Sähköposti: mikael.kytonen@protonmail.com
Internet: https://mikaelkytonen.fi
Puhelin: 044 952 2429