Mikaelin palvelut työnantajalle

Tarvitsetko lisätyövoimaa web-rintamalle - väliaikaista tai pidempää tarvetta varten?

Mikaelin kautta saatte kokemuksen kovalla rintaäänellä vuokrattua soviteltuun hintaan etätyöskentelevän webdesignerin, sisällöntuottajan, graafikon, ohjelmoijan, päivittäjän tai some-assistantin kuin myös asiantuntevan asiakaspalvelun vastaamaan digitarjontaanne koskeviin kysymyksiin. Työntekijät yrityksen tarpeen mukaan, valmiina väliaikaisiin tuurauksiin tai pidempiaikaisiin projekteihin. 

Vuokraa etätyöntekijä

Päivätyö 120,00 €/h - Viikkotyö 105,00 €/h - Kuukausi 90,00 €/h
Vuokratyöntekijät työskentelevät kuusi (6) tuntia päivässä.

Web-suunnittelija on ammattilainen, joka vastaa verkkosivustojen ulkoasun ja käyttäjäkokemuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Heidän päätehtävänsä on luoda visuaalisesti houkuttelevia, toimivia ja käyttäjäystävällisiä verkkosivuja.

Sisällöntuottaja on henkilö, joka vastaa erilaisten sisältöjen luomisesta ja jakamisesta eri digitaalisissa kanavissa. Heidän tavoitteenaan on tuottaa laadukasta, kiinnostavaa ja tarkoituksenmukaista sisältöä, joka houkuttelee kohdeyleisöä ja palvelee yrityksen tavoitteita.

Graafikko on ammattilainen, joka keskittyy visuaalisen viestinnän suunnitteluun ja luomiseen. Heidän tehtävänsä on ilmaista ideoita, viestejä ja tietoa graafisen suunnittelun avulla erilaisissa medioissa ja muodoissa.

Ohjelmoija on henkilö, joka suunnittelee, kehittää ja ylläpitää tietokoneohjelmia ja sovelluksia. Heidän päätavoitteenaan on kirjoittaa koodia, joka mahdollistaa tietokoneiden suorittamaan tiettyjä tehtäviä tai toimintoja.

Päivittäjä on henkilö, joka vastaa tietyn aiheen tai alueen päivittämisestä ja ylläpidosta. Tämä päivitys voi kohdistua erilaisiin sisältöihin, tietokantoihin, ohjelmiin tai järjestelmiin.

Some-assistantti on henkilö, joka avustaa organisaatiota tai yksilöä sosiaalisen median hallinnassa ja markkinoinnissa. Heidän tehtävänään on varmistaa, että sosiaalisen median kanavat ovat aktiivisia, houkuttelevia ja viestivät tehokkaasti haluttuja viestejä ja tavoitteita. 

Ota yhteyttä ja pidetään online-tapaaminen!
Mikaelin tukena pyörii myös ryhmä digiasiantuntijoita ja -tekijöitä.

Yhteistyöterveisin, Mikael Kytönen
Sähköposti: mikael.kytonen@protonmail.com
Internet: https://mikaelkytonen.fi
Puhelin: 044 952 2429