Mikaelin sisältöpalvelut

Digitaaliset sisältöpalvelut - Tehokasta kasvua materiaaliperusteisesti

Tarjoan monipuolisia ja korkealaatuisia sisältöratkaisuja liiketoimintasi eri tarpeisiin. Tarjoan materiaaliperusteisen hinnoittelun, joka takaa kustannustehokkuuden ja selkeyden siitä, mikä maksaa mitäkin. Saat minulta kaikki yritysesittelyt, palvelu- ja tuotekuvaukset sekä mainostekstit, somepostaukset, blogiartikkelit kuin kohdennetut uutiskirjeetkin.

Sisältökumppani Mikael Kytönen

Digitaaliset sisältöpalveluni ovat täällä tukemassa menestystäsi. Jätä sisällönhuolto minulle ja keskity liiketoimintasi ydinosaamiseen. Luotettava ja kustannustehokas materiaaliperusteinen hinnoittelu tekee yhteistyöstä kanssani helposti hallittavaa. Ota yhteyttä jo tänään ja aloitetaan yhdessä luomaan vaikuttavaa digitaalista sisältöä!

1. Yritysesittelyt, Palvelukuvaukset ja Tuotekuvaukset - Aseistaudu vakuuttavalla sisällöllä

Tarjoan yritysesittelyjä, palvelukuvauksia ja tuotekuvauksia, jotka tekevät brändistäsi kiinnostavan ja houkuttelevan. Materiaaliperusteinen hinnoittelu tarkoittaa, että maksat vain tarvitsemastasi sisällöstä aina ajan ja sopimuksen perusteella.

2. Mainostekstit - Tartutaan kohderyhmääsi vaikuttavasti

Mainostekstini on suunniteltu herättämään huomiota ja saamaan aikaan toivottuja toimintoja. Hinnoitteluni perustuu siihen, kuinka paljon mainostekstejä tarvitset ja kuinka pitkäksi aikaa. Näin voit optimoida budjettisi ja viestiä tehokkaasti.

3. Blogiartikkelit - Rakennetaan asiantuntijabrändiäsi

Blogiartikkelit ovat tehokas tapa osoittaa asiantuntemusta ja sitouttaa asiakkaita. Materiaaliperusteinen hinnoittelu varmistaa, että saat juuri niin monta blogiartikkelia kuin tarvitset, ilman yllätyksiä laskussa.

4. Uutiskirjeet - Pidä asiakkaasi ajan tasalla

Uutiskirjeeni auttaa sinua pysymään yhteydessä asiakkaisiin ja jakamaan tärkeää tietoa. Hinnoitteluni perustuu uutiskirjeiden määrään ja toimitusaikatauluun, jotta voit suunnitella viestisi budjettisi mukaisesti.

Ota yhteyttä ja pidetään online-palaveri >

Yhteistyöterveisin, Mikael Kytönen
Sähköposti: mikael.kytonen@protonmail.com
Internet: https://mikaelkytonen.fi
Puhelin: 044 952 2429