Kotisivutuotanto

Toimitan kotisivut jopa viikossa!
Kuinka tuotanto toimii?

Asiakas ottaa yhteyttä ja listaa tärkeimmät asiat yrityksestään ja palveluistaan. Kertoo tarpeensa, vaatimuksensa ja tavoitteensa kotisivujen suhteen, joiden mukaan teen kotisivun määrittelytyön ja alustavan tarjouksen.

Pyydän sinulta tässä vaiheessa tiedon myös mahdollisten materiaalien toimittamisesta, jotka suunnittelen itse jos ne ovat puutteellisia. Varaan kalenteristani kotisivun suunnittelu- ja toteutuspäivän sekä kotisivun katselmuspäivän sekä sovimme julkaisun ajankohdan.

Saat minulta halutessasi myös uuden logon ja brändisuunnittelun lisähintaan.

Käyn läpi materiaalipaketin, joka sisältää yrityksen palveluerittelyn, yritysesittelyn, yhteystiedot sekä logon ja kuvat esim. palveluista tai tuotteista.

Jos sinulta puuttuu teksti- ja kuvamateriaali kokonaan tai on huonolaatuista, kuuluu niiden perussuunnittelu aloituspaketin hintaan.

Aloituskotisivupaketti sisältää kokonaisen toteutuspäivän. Erikseen tilatut lisätyöt suunnitellaan katselmoinnin jälkeen.

Uudet kotisivut suunnitellaan ja toteutetaan brändisi ilmeellä ja sisältötuotannolla ja se sisältää valmiina tehokkaan noin neljän-viiden näyttöruudun pituisen responsiivisen kotisivun sekä mobiilisovelluksen kuvakkeella.

Sovittuna katselmuspäivänä, monesti toteutusta seuraavana päivänä asiakas saa uudet kotisivunsa nähtäväksi. Myös siinä tapauksessa, että tilattiin muutakin kuin kotisivujen aloituspaketti.

Kotisivuihin tehdään tässä vaiheessa myös tarvittavat tarkennukset sisältäen yhden korjauskierroksen.

Lopuksi tehdään kotisivujen tarkistuskierros, jossa oikoluetaan sisältö, muokataan kuvia, tarkistetaan että kaikki muukin on sivuilla oikein sekä lisätään loput toiminnallisuudet julkaisua varten. Myös evästetiedote kuuluu hintaan.

Sovittuna päivänä asennan uudet kotisivusi web-palvelimelle ja liitän siihen myös yrityksesi verkkotunnuksen sekä sähköpostipalvelut, mikäli ne erikseen sopimukseen kuuluvat.

Saat minulta halutessasi myös kaikki päivitys- ja ylläpitopalvelut, sekä asiantuntevat kehitys- ja markkinointipalvelut. Katso kaikki palveluni »

Kotisivusuunnittelija

Nimeni on Mikael Kytönen ja minut tunnetaan Suomen ehkä kokeneimpana yksityisenä kotisivusuunnittelijana.

Vaikuttava kokemus

Olen kotisivupalveluiden pioneeri jo vuodesta 1995. Jos kysyt onnistuuko, kysyn milloin tarvitset sen.

Vahva osaaminen

Vahva osaamispohjani pohjautuu kotisivutekniikkaan, visuaaliseen ilmeeseen ja sisältötuotantoon. 

Kaikki digipalvelut
samalta kumppanilta!

Logot & Brändit - Kotisivut & Ylläpito - Markkinointi & Kehitys