Vihdoinkin eroon
rypyistä ja selluliitista

Tällä vallankumouksellisella tekniikalla voit saada takaisin nuorekkaan ihon

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Skincare-ihonhoitolaite puhdistaa, vaalentaa sekä tasoittaa ihon ulkonäköä. Se syväpuhdistaa ja kosteuttaa, vähentää sekä ryppyjä että rasvakerrostumia sekä kiinteyttää samalla ihon rakennetta.

3 in 1 EMS-infrapuna ultraäänilaite

Tämä laite käyttää 1 MHz: n ultraääni- ja infrapunaenergiaa hierontaan ja hoitaa ihoa tehokkaasti. Lisäksi se suorittaa laihduttavaa ultraäänihierontaa kehon muodon muokkaamiseksi, ylimääräisen rasvan poistamiseksi, lihaksen rentouttamiseksi, kehon terveellisen toiminnan stimuloimiseksi solujen uudistamisen ja kehon aineenvaihdunnan kuntoutuksen avulla.

Ultraäänihoito

Hieronta-anturi luo ultraäänivärähtelyn nopeudella 1 000 000 kertaa sekunnissa, mikä sopii parhaiten vartalonhoitoon ja jolla voi olla vaikutuksia ihoon pääasiassa kahdella tavalla: mekaanisella ja lämpövaikutuksella (fyysinen) sekä kemiallisella vaikutuksella.

Lämpöterapia

Hieronta-anturin ympärillä oleva "kaulus" lähettää infrapunasäteen spektrissä 8-12 nm ja se voi päästä syvemmälle ihoon sekä ihonalaisiin kudoksiin.

Katso alla oleva esittelyvideo ...

3 in 1 ultraääni EMS-infrapunakavitaatio, laihduttava ja kaunistava selluliitin poistolaite. Maailman tehokkain laihdutusratkaisu! Ei-invasiivinen ja tehokas!

Jos todella etsit tehokasta ihonhoitoa, tämä voi olla tärkein tieto aiheesta, jonka näet vähään aikaan...


Muistatko kun ihosi oli vielä sileä ja kaunis? Tämä mullistava laite hoitaa ihoasi ja saa sen näyttämään nuoremmalta…

Hinta tänään vain 55.50 €

Alennus 70% Säästät 129,50 € (norm. 185,00 €)
Ilmainen lähetys maailmanlaajuisesti


Jos haluat edistää rasvan kulutusta...


Jos haluat hieroa vartaloasi ja rentouttaa lihaksia...

Ilmainen lähetys
maailmanlaajuisesti


Nuorentaa ihoa ja parantaa sen rakennetta...


Parantaa verenkiertoa ja edistää rasvanpolttoa...

Asiakkaidemme arvostelut

Yli 3 610 tyytyväistä asiakasta on jo saanut apua tämän laitteen kanssa.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

%

⭐️⭐️⭐️⭐️

%

⭐️⭐️⭐️

%

Helppo käyttää...

Katso video

Ehdottomasti ei. Sisäänrakennetut toiminnot (infrapuna, ultraääni ja EMS) eivät aiheuta syöpää tai muita sairauksia! Kaikki nämä tekniikat on virallisesti testattu ja niitä käytetään laajasti kunto- ja painonpudotusaloilla.

Tuote on hinnoiteltu yhden tavanomaisen hierontatunnin mukaan. Vaikka tulokset ovat hyvin samankaltaisia, laitteemme on turvallista kotielektroniikkaa, joka tarkoittaa sitä, että voit käyttää ja nauttia kaikista sen uskomattomista eduista missä ja milloin haluat!

Laitteen käyttämällä infrapunatekniikalla on magneettisia ominaisuuksia, jotka stimuloivat kollageenin tuotantoa ja verenkiertoa. Tämä kiristää löysää ja roikkuvaa ihoa ryppyjen poistamiseksi nopeasti ja tehokkaasti.

Se ei ole 100 % välttämätöntä, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme, että käytät virallisesti testattuja laihdutusgeelejä ja -voiteita.

Ei vain meidän sanamme!

Ultraääni-kavitaatio on valloittanut maailman myrskyn lailla. Etkö ole vakuuttunut? Katso mitä FOX NEWS -televisiouutisilla oli sanottavana tästä uudesta teknologiasta...

Älä hukkaa tilaisuuttasi - Toimi nyt!

Laite maksaa saman verran kuin yksi käynti hierojalla!

SuperShop.One
PayPal
£49,50 = €55,60 = $61,05

Jaa tarjous

Home     Contact Us     Shipping     Refund Policy
© Copyright 2020 SuperShop.One
Campaign by Mikaelin'