Asiakastöitä

Tältä sivulta löydät Mikaelin suunnittelemia logoja ja yritysilmeitä, huippunopeita Expert-kotisivuja ja PWA-sovelluksia sekä WordPress-verkkosivustoja, -blogeja ja -verkkokauppoja. Tutustu niihin ja kysy lisää... 

Huippunopeat Expert-kotisivut

Toimii myös erinomaisesti suuremman verkkosivuston AMP-mobiiliversiona sekä puhelimissa PWA-verkkosovelluksena esimerkiksi lounaslistan muodossa. Hintahaarukka 960-4800 euroa.

Suomen Venetarkastajat

SUOMI

Teimme Suomen Venetarkastajille oman uuden kotisivuston jo vanhentuneen ilmeen vuoksi. Uusi ilme ja selkeä viesti kaikesta heidän toiminnoistaan yhteistietoineen.  Päivitämme referenssin pian.

Suomen Venetarkastajat - Suomi
Top Coach Jari Roponen Ky - Jyväskylä
Top Coach

JYVÄSKYLÄ

Top Coach Jari Roponen on pitkän linjan urheiluvalmentaja ja nykyään myös kovanlinjan business-couch. Teimme heille uuden yritysilmeen vanhaa logoa hieman mukaillen.  Päivitämme referenssin pian.

eCaddy.fi

TAMPERE, TORREVIEJA

Tamperelaiselle eCaddylle tehtiin oma laskeutumissivu verkkokauppatoimintoja varten. Sen tuloksia on helppo seurata ja arvioida tulevia suunnanmuutoksia. eCaddy avasi mnyös oman myymälän Torreviejaan Espanjan toimintoja varten. Päivitämme referenssin pian.

eCaddy.fi - Tampere - Torrevieja
Power Care Oy - Helsinki
Power Care Oy

HELSINKI

Power Care Oy on uusi sosiaali- ja terveysalan henkilöstövuokrausyritys ja he tarvitsivat toimintansa alkuun uuden brändin, logon ja kotisivuston. Sivuston on vaihdettu WordPressin alustalle toisen toimittajan puolesta, mutta meidän uudella ilmeellä höystettynä.

Kotisivukurssit.fi

SUOMI

Mikaelin uusin kotisivukurssit-sivu on luonnollisesti toteutettu myös huippunopeana Expert-kotisivuna. Sivusto toimii samalla esimerkkinä kurssilla tehtävistä kotisivuista, joten tyyli on pidetty tarkoituksella hillittynä. Taustalla pyörii Hostaanin huippunopea UpLoad-pilvipalvelu.

Kotisivukurssit - Suomi
HYPE Cleaning Services Oy - Espoo
Hype Cleaning Services Oy

ESPOO

Hypelle tehtiin aluksi Expert-aloituspaketti, jota on tarkoitus myöhemmin tarkentaa uusilla hakukoneoptimoiduilla palvelut-sivuilla sekä videoilla ja muilla uusilla tietolohkoilla.

Smart Point Oy

ESPOO

Smart Point Oy tarvitsi uuden toimintansa pohjalle nopeat ja responsiiviset kotisivut luomaan suuntaa koko toiminnalleen. Mikael suunnitteli edullisen logon ja sivuston saatujen tietojen pohjalta.

Smart Point Oy - Espoo
Tiko-Marin tmi - Kotka
Tiko-Marin tmi

KOTKA

Tiko-Marinin yksinyrittäjä Ari Tirkkonen tarvitse kauan kaivatun uudistuksen vanhoille kotisivuilleen. Sivuille tehtiin uusi ilme ja päivitettiin sen tiedot ajanmukaisiksi.

VisonLaw Oy

TAMPERE

VisonLaw Oy tarvitsi uuden saapumissivun Google Ads-mainoksilleen. Mikael toteutti kampanjasivun, mainokset ja markkinointisuunnitelman.

VisionLaw Oy - Lakipalveluttampere.fi - Tampere
Pro Shop - Tampere
Pro Shop

TAMPERE

J&K Internationl Oy:n sisartoiminimi Proshop halusi uuden netti-ilmeen hyvällä hakukoneoptimoinnilla höystettynä. Mikael hoiti homman kotiin.

Lakeuden LED Oy

NURMO

Lakeuden LED-taulut Oy tarvitsi toimintaansa lisää potkua uusilla nopeilla kotisivuilla. Mikael suunnitteli uuden ilmeen ja koko sivuston logon, värien ja muiden saatujen tietojen pohjalta.

Lakeuden LED-taulut Oy - Nurmo
iMetMachine Oy - Tampere
iMetMachine Oy

TAMPERE

iMetMachinelle tehtiin täydellinen brändäys; uusi logo, värit ja kirjasimet sekä suunniteltiin ja tilattiin valmiit käyntikortit ja responsiiviset AMP-kotisivut kolmella eri kielellä. Myös koko sisältötuotanto käännöksineen kuului sopimukseen.

Pro Properties S.L.

COSTA BLANCA, ESPANJA

Proproperties.pro halusi kokeilla suomalaisille asiakkailleen erillistä suomenkielistä kampanjaa liidimagneetin kera. Mikael suunnitteli saapumissivun saman päivän aikana.

Proproperties.pro - Costa Blanca - Espanja
Rafla & Torremarket - Torrevieja - Espanja
Rafla & Torremarket

TORREVIEJA, ESPANJA

Suomalaisomisteiselta ravintolalta puuttui kotisivut ja he halusivat pirteen ilmeen esittelemään toimintaansa. Mikael suunnitteli sivuille uuden yleisilmeen, sisällön sekä muut tarpelliset asiat.

Supershop.one

ENFIELD, ENGLANTI

Supershop.one:lle suunniteltiin uusi digikampanja sekä yleisilme. Kampanjatuotteena oli sen hetkinen hittituote. Mikael suunnitteli kaksikielisen sivuston sisällön alusta loppuun asti.

SuperShop.One - Englanti
Kustomrig tmi - Tampere
Kustomrig

TAMPERE

Kustomrig tarvitsi kaksi täysin räätälöityä sivustoa; Kustomrig.fi ja Kustomcloud. fi -sivut toiminnalleen. Pääväriksi valittiin myös logossa tutuksi tullut musta pohjaväri sekä valkoinen tekstitys punaisella huomiovärillä. Mikael suunnitteli sivut alusta loppuun asti saatujen sisältömateriaalien avulla.

Asuntoilmoitus

ORIHUELA COSTA, ESPANJA

Mikael suunnitteli kiireaikataululla asiakkaan lomakodille myyntisivun, jota hän jakeli sosiaalisessa mediassa sekä eri myyntipalveluissa. Mikael otti kuvat asunnosta, suunnitteli sisällön ja rakensi kampanjasivun.

Asuntoilmoitus - Punta Prima - Espanja

Päivitettävät WordPress-sivustot

Kun kotisivustosi on laaja ja se on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin sekä haluat päivittää, muokata ja hallita itse omaa sivustoasi, on WordPress-julkaisujärjestelmä järkevä valinta. Hintahaarukka 1920-4800 euroa.
Bad Man Oy
Bad Man Oy
Kanavat & Resurssit

Bad Man Oy rakentaa ja hallinnoi kanavaliiketoimintoja ohjelmistotoimittajille, jotka haluavat laajentua EMEA-alueella jakelijoiden ja kumppaneiden kautta.

Kunnon Ote Oy
Kunnon Ote Oy
Asuntokonsultointi

Cobla.fi on asuntokonsultin Taru Turmon ylläpitämä blogi, jossa hän kertoo omia ja muiden kokemuksia asuntokaupasta ja elämästä Costa Blancalla, Espanjassa.

InterTransLog Oy
InterTransLog Oy
Logistiikkakumppani

Perheyritys InterTransLog Oy tarjoaa logistiikkapalveluja, tullauksia, kuljetuksia ja varastointia sekä tekee tuonti- ja vientiselvityksiä sekä passituksia.

Karhunkivi Oy
Karhunkivi Oy
Lakitoimisto

Karhunkivi Oy (Bearstone Tax and Legal) on helsinkiläinen lakitoimisto, joka palvelee yksityishenkilöitä kattavasti eri vero- ja lakiasioissa, sekä tarjoaa lainopillisia neuvoja.

Mikael Kytönen - Kotisivusuunnittelija
Ota yhteyttä Mikaeliin

Tässä osa Mikaelin suunnittelemista brändätyistä kotisivuista, jotka toimivat responsiivisesti millä tahansa datalaitteella kännykästä tablettiin ja televisioruutuihin asti.

Expert-kotisivut toimivat erinomaisesti myös suuremman sivuston mobiiliversiona, nettikampanjan laskeutumissivuna, kuten myös itsenäisenä PWA-mobiilisovelluksena.